Verhuur van ligplaatsen

doorHavenmeester

Verhuur van ligplaatsen

Jachthaven ’t Verloreneind heeft een gelimiteerd aantal ligplekken. Als u in aanmerking wilt komen voor een ligplek neem dan contact op met een van onze havenmeesters. Het toekennen van de ligplaatsen gaat in onderling overleg.

Voor de huur en verhuur van onze ligplaatsen zijn leveringsvoorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten van huur en verhuur van ligplaatsen, parkeerplaatsen en bergplaatsen tussen de Jachthaven ’t Verloreneind en haar ligplaatshouders. De voorwaarden zijn hier te downloaden.

Over de auteur

Havenmeester contributor

2 Reacties tot nu toe

PeterGeplaatst op6:08 pm - okt 25, 2018

Ha die Caroline en Edgar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.