Tip voor open boten

doorCarolien

Tip voor open boten

De Drainman mechanische waterpomp of bilgenpomp is een innovatieve uitvinding. Deze waterpomp bevestig je tussen twee delen van je landvast of de landvast en de boot. Door de golfslag gaat de boot op en neer en komt er spanning op de landvast. Deze spanning of energie wordt omgezet in een beweging van de pomp. De pomp pompt dat het eventuele water uit je boot zodat je geen last hebt van een vol geregende boot. De Drainman kan een maximale piekbelasting hebben van 1500 kg. Daarbij werkt deze zelfaanzuigend en heeft de Drainman, door middel van eventuele verlengstukken, een maximaal bereik van 8 meter.

Over de auteur

Carolien administrator

Havenmeester van jachthaven 't verloreneind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.